Конфіденційність

Ми збираємо деякі Персональні дані в порядку і для цілей, описаних нижче, через наш сайт s-bars.com, далі іменований «Сайт».

Заява про політику конфіденційності

Ми збираємо деякі Персональні дані в порядку і для цілей, описаних нижче, через наш сайт s-bars.com, далі іменований «Сайт».

Ми обробляємо Персональні дані відвідувачів Сайту відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та Загального регламенту про захист даних ЄС (Регламент (UE) 2016/679 або «GDPR»).

Дана Політика застосовується тільки по відношенню до цього Сайту, і не поширюється на інші Інтернет-ресурси, посилання на які розміщені на цьому сайті.

Ми будемо обробляти Персональні дані для наступних цілей:

  • обслуговування і оновлення сайту;
  • надання інформації про діяльність Компанії;
  • збір статистики та моніторингу стану сеансу (доступу) користувача.

1. Контролер даних

Компанія «Сніжний Барс» ФОП Карпенко А.А. https://s-bars.com/

2. Категорії персональних даних

a) Дані, зібрані за допомогою Форм Сайту

Відвідувач Сайту може надавати свої персональні дані, заповнюючи форми на Сайті. Ці дані ми використовуємо для надання запитуваної інформації. При відправці таких даних користувач підтверджує згоду на їх обробку.

b) Автоматично зібрані дані про пристрій користувача

  • операційна система;
  • тип і версія браузера;
  • IP-адреса.

c) Файли cookie

Користувач може самостійно управляти та змінювати параметри браузера щодо файлів cookie.

3. Категорії отримувачів персональних даних.

Ми збираємо, зберігаємо й обробляємо дані використовуючи сервіси, які в свою чергу керуються своєю політикою конфіденційності:

a) Google Analytics

Сервіс, для створення детальної статистики відвідувачів веб-сайтів Політика конфіденційності Google.

b) Google Maps

Набір додатків картографічного сервісу Політика конфіденційності Google.

c) YouTube

Відеохостинг, що надає користувачам послуги зберігання, доставки та показу відео Політика конфіденційності Google.

d) SendGrid

Служба доставки електронної пошти Політика конфіденційності Twilio.

4. Контактна інформація.

З питань щодо цієї Політики Конфіденційності зв'яжіться з нами:

Контакти

+38 (096) 555-30-92
+38 (097) 970-53-76

Робочий час

Пн-Сб
09:00
-
18:00
Нд
Вихідний

Звертайтеся до нас!

Для уточнення Вартості робіт за Вашим технічним завданням, та з питань співпраці, заповніть цю форму, і наш спеціаліст зв'яжеться з вами.
НАДІСЛАТИ ЗАПИТ
ГоловнаПослугиТипи об'єктівБлогПро насКонтакти
© 2009-2021 Сніжний Барс
Конфіденційність